УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

ПРОТОКОЛ СПРОВОЂЕЊА НАСТАВЕ У ПРОЛЕЋНОМ СЕМЕСТРУ – Школска 2021-2022.година

logo-red

У пролећном семестру активни део наставе почиње 14. фебруара и траје до 20. маја 2022. године. Детаљан термински план реализације наставе, колоквијума и испита дат је у Плану реализације наставе за академску 2021-2022. годину и налази се на сајту Факултета. 

 Услед епидемије COVID-19 на Универзитету у Београду-Архитектонском факултету, током школске 2021/2022. године, обавезно је ношење маски,  дезинфекција руку и држање међусобног растојања. Настава ће бити реализована на следећи начин: 

 

НАЧИН СПРОВОЂЕЊА НАСТАВЕ 

Због погоршане епидемиолошке ситуације сва предавања на факултету се одржавају on-line преко Microsoft Teams платформе према дефинисаном распореду.  

Практични део наставе спроводи се у школи. 

Студио пројекат и практичне вежбе, одвијају се у згради Факултета према дефинисаном распореду. 

Практични део наставе одвија се у салама уз поштовање дистанце са максимално 20-40 студената, у зависности од величине сваке сале. На свакој Сали ће бити назначен максималан број студената. 

Обезбеђена је мрежна веза између амфитеатра и свих сала тако да наставник, током практичног дела наставе који се одвија на Факултету може одржати краћу презентацију или предавање, на начин да сви студенти са својих места из сала то могу слушати. 

Овај режим одвијања важи до тренутка промене епидемиолошке ситуације, када ће бити објављен нови протол, као и нови распоред одвијања наставе. 

 

Напомена: 

Препоручено је да наставници и сарадници не примају студенте у кабинетима. 

Такође је обезбеђено 10 рачунара и радни простор организован према епидемиолошким условима, за оне студенте који имају техничких проблема са опремом ( рачунар или сервис или сличнo) 

Наставно особље, студенти, као и остали запослени не треба да долазе на Факултет уколико имају повишену температуру, кашаљ, отежано дисање, губитак чула укуса или мириса, или су под сумњом да су инфицирани COVID-19 или су били у контакту са особом која је позитивна на COVID- 19. 

Сви студенти са горе наведеним симптомима треба да се тестирају и уколико су позитивни, да се јаве путем мејла prodekan.za.nastavu@arh.bg.ac.rs . 

Наставно и ненаставно особље Факултета са наведеним симтомима, такође је у обавези да се тестира и да о резултатима теста обавести управу Факултета. 

 

ПРОДЕКАН ЗА НАСТАВУ И СТУДЕНТСКА ПИТАЊА 

в.проф. Небојша Фотирић  

 

ПРОТОКОЛ СПРОВОЂЕЊА НАСТАВЕ У ПРОЛЕЋНОМ СЕМЕСТРУ

ПРОЛЕЋНИ СЕМЕСТАР – заузеће по салама/само вежбе

РАСПОРЕД НАСТАВЕ – ПРОЛЕЋНИ СЕМЕСТАР по годинама студија