УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

AF - OTVORENA VRATA OASA I IASA - baner

Архитектонски факултет у Београду је јединствена школа архитектуре која нуди разноврстан програм, мноштво занимљивих предмета и каријерних путева који ће вам омогућити да се слободно испољите и као студент и као будући професионалац. Стога вас позивамо да нас посетите и већ сада упознате неке од наставника, искусите један дан на факултету и стекнете увид у студентски живот из прве руке!

Отворена врата ће се одржати у уторак, 30. маја 2023. године у 13:00 сати у Aмфитетару факултета.

После уводних излагања о студијским програмима и пријемном испиту имаћете прилике да поставите конкретна питања и сазнате све што вас занима са тим у вези.

Препоручујемо да претходно пажљиво прочитате и проучите Информатор 2023.

Позивамо вас и да посетите Изложбу радова студената прве године на предмету ПРОСТОР И ОБЛИК у галерији Полет предмета са прве године Основних и Интегрисаних академских студија Архитектура, где ћете моћи да видите радове студената, разговарате са студентима о садржају и начину рада на овом предмету, што ће допринети томе да стекнете директан увид у прве кораке у студијама архитектуре.

Како бисмо вам омогућили што квалитетније искуство неопходно је да се пријавите за Отворена врата слањем мејл пријаве на следећи начин: ваше име и презиме, контакт телефон и годиште пошаљите на otvorenavrata@arh.bg.ac.rs  најкасније до недеље у поноћ 28.05.2023. године. Потврду о пријави са распоредом обиласка сала биће вам полата у понедељак 29.05.2023. године.

ДОБРОДОШЛИ НА АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ!

01-Faculty-of-Architecture-Building-scaled

УПУТСТВО ЗА ИНДИВИДУАЛНЕ ПРИЈАВЕ

Пријављивање је обавезно! Број места је ограничен, стога вам саветујемо да не оклевате са пријавом – места ћемо сукцесивно попуњавати до пуне квоте.

Отворена врата слањем мејл пријаве на следећи начин: ваше име и презиме, контакт телефон и годиште пошаљите на otvorenavrata@arh.bg.ac.rs  најкасније до недеље у поноћ 28.05.2022. године. Потврду о пријави са распоредом обиласка сала биће вам полата у понедељак 29.05.2023. године

Поврaтну информацију о потврди пријаве као и све детаље посете послаћемо вам путем елекронске поште.

02-Faculty-of-Architecture-Aula-scaled

220_NedSaArh_13-scaled

220_NedSaArh_4-scaled

Повезани текстови:

Успешно учешће Архитектонског факултета на првом виртуелном сајаму образовања Универзитета у Београду

Догађај: Отворена врата Архитектонског факултета – септембар 2021. године

Одржан догађај: Отворена врата Архитектонског факултета 2018.

Отворена врата школе: изложени сви Мастер завршни радови (06.07.2018)

Догађај: Отворена врата Архитектонског факултета – 10. мај 2018.