УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Летња школа BEST „Пробудите се архитекте, имамо постиндустријско подручје за редизајнирање“

BEST-logo-biale

BEST Gliwice је једна од 86 локалних група Одбора европских студената технологије – добровољне, непрофитне, политички неутралне међународне студентске асоцијације, чији је главни циљ развој европске студентске заједнице међусобним интегрисањем академских, студентских и пословне заједнице. Више информација о BEST-у можете пронаћи на следећим сајтовима: https://bestgliwice.pl/home , https://www.best.eu.org/index.jsp .

Од 15. до 24. јула 2023. BEST Gliwice организује научни курс под називом „Пробудите се архитекте, имамо постиндустријско подручје за редизајнирање“, посвећен теми архитектонског дизајна, са посебним нагласком на редизајнирању неискоришћених, постиндустријских зона региона Горње Шлезије (више информација о курсу можете пронаћи на његовој веб страници https://summer.bestgliwice.pl/).

Догађај ће се одржати у Гливицама у Пољској и састојаће се од укупно 29 академских сати које ће водити професионални предавачи са Шлеског технолошког универзитета и спољни професионалци који сарађују са нама. Осим академске, курс ће садржати и културне, разгледачке и слободне активности, са циљем да се међусобно интегришу полазници који долазе из свих земаља Европе.

Рок за пријаву на курсеве ове сезоне je 13. март 2023. године.

Студенти Универзитета у Београду – Архитектонског факултета остварују право на додатна 3 ЕСПБ кредита уколико похађају курс. Молбе за додатне кредите са потврдом о учешћу слати на мејл Продекана за афирмацију квалитета и сарадњу са јавим сектором, проф. др Ксеније Лаловић: prodekan.za.afirmaciju.kvaliteta@arh.bg.ac.rs