УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

img_l

Са задовољством вас обавештавамо да је отворен конкурс програма “Circle U. Seed Funding Scheme” за подношење предлога пројеката за 2022. годину. Позив је ове године отворен за студенте, академско и истраживачко особље из свих дисциплина и са свих нивоа студија, са 9 “Circle U.” универзитета.

“Circle U.” Seed Funding Scheme” је програм финансијске подршке који има за циљ да пружи академском особљу и студентима могућности за развој пројеката широм алијансе.

Aко имате идеје које би допринеле мисији и визији “Circle U.” и/или помогле да се укључи више колега, студената и партнера у живот наше алијансе, оваj фонд може да вам помогне обезбеђивањем средстава.

Позив је отворен за пројекте који покривају широк спектар иницијатива укључујући семинаре, радионице, заједничке модуле, курсеве и програме и заједничке истраживачке активности.

Пројекти треба да укључују особље или студенте са најмање 3 партнерска универзитета “Circle U.”

Студентски пројекти могу укључивати активности које имају за циљ јачање студентске демократије и ангажовања студената, подржавање нових активности учења и обуке или организовање културних активности широм нашег савеза. Посетите нашу веб страницу за додатне информације и образац за пријаву: https://www.circle-u.eu/opportunities/seedfunding/

За било каква питања, молимо контактирајте тим на: seedfunding@circle-u.eu

Пријавите се до 30. новембра и обликујте будућност “Circle U.” кроз своје пројекте!

 

Више информација можете наћи на линковима:

http://bg.ac.rs/sr/vest.php?id=1952

http://bg.ac.rs/sr/vest.php?id=1985

http://bg.ac.rs/sr/vest.php?id=1989