УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Међународна студентска радионица “Between private and public: Transformation of open space usage and residential areas of New Belgrade, Serbia”

1

Photo credit: Piotr Bednarski

На Архитектонском факултету, oд 9. – 11. маја, одржаће се међународна студентска радионица за студенте мастер и докторских академских студија, под називом “Between private and public: Transformation of open space usage and residential areas of New Belgrade, Serbia“. Радионица ће се организовати у оквиру CEEPUS академске мреже за размену студената и професора. Учесници радионице су студенти и професори са Архитектонског факултета BME у Будимпешти (https://www.bme.hu/?language=en) и Архитектонског факултета UPT из Темишвара (https://www.masterstudies.rs/Univerziteti/Rumunija/UPT/).

Радионицу организију: проф. др Александра Ђукић, координатор целокупне CEEPUS мреже, др Јелена Марић и др Бранислав Антонић. Позивамо студенте мастер и докторских студија Архитектонског факултета у Београду, који су заинтересовани за учествовање на радионици да се јаве на маил: jelena.maric@arh.bg.ac.rs.