УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Догађај: Отворена врата Архитектонског факултета – септембар 2021. године

УПУТСТВО ЗА ИНДИВИДУАЛНЕ ПРИЈАВЕ

Пријављивање је обавезно! Број места је ограничен (70), стога Вам саветујемо да не оклевате са пријавом – места ћемо сукцесивно попуњавати до пуне квоте.

Ваше име и презиме, контакт телефон и годиште, као и термин који вам одговара пошаљите на otvorenavrata@arh.bg.ac.rs најкасније до петка у поноћ 25.09.2021. године.

Поврaтну информацију о потврди термина и све детаље посете послаћемо Вам путем елекронске поште.

ОТВОРЕНА ВРАТА 2021.

Универзитет у Београду – Архитектонски факултет у недељи од 28. септембра до 01. октобра године почиње нову 2021/2022 школску годину са манифестацијом Недеља са архитектуром.

Манифестација садржи низ активности орјентисаних ка информисању струче и шире јавности о образовном процесу и истраживањима у области архитектуре које факултет спроводи.

Посетите у Недељи са архитектуром наш традиционални догађај ОТВОРЕНА ВРАТА, који ће бити организован у четири термина, и то:

Среда, 29. Септембар, догађај је отворен за индивидуалне пријаве путем мејла

од 10:00-12:00  Отворена врата _ 01 

од 14:00-16:00  Отворена врата _ 02

Четвртак, 30. Септембар, догађај је отворен за групне пријаве школа

од 10:00-12:00  Отворена врата _ 03 

од 14:00-16:00  Отворена врата _ 04

*Програм се одржава у складу са прописаним епидемиолошким мерама. Ученици су подељени у две смене (преподневну и поподневну) у току једног дана, са 5 различитих група од по максимум  7 пријављених по групи.

Универзитет у Београду – Архитектонски факултет

Булевар Краља Александра 73/II спрат, Београд, сала 301 (III спрат)

Да ли сте знали да је Архитектонски факултет неколико година за редом проглашен за једну од 100 најбољих школа за архитектуру и дизајн у Европи у анкети чувеног часописа DOMUS?

Архитектонски факултет је акредитован и од стране Британског Краљевског Института за Архитектуру из Лондона – RIBA, тако наше основне и мастер студије архитектуре носе ознаку RIBA Part 1 и RIBA Part 2, чиме смо ушли у круг престижних факултета из целог света који своје студијске програме спроводе поштујући британске стандарде.

Одлуком Министарства културе Републике Француске, а на основу мишљења Националне комисије за признавање диплома, диплома инжењер архитектуре – мастер архитектуре коју издаје Архитектонски факултет Универзитета у Београду, признаје се као еквивалент француске државне дипломе архитекте.

Посетите нас и упознајте наше професоре, запослене и студенте, погледајте изложбу студентских пројеката и макета, прођите кроз зграду факултета и сазнајте све о студентском животу из прве руке.

Током посете нашем факултету сазнаћете опште информације о студијским програмима Архитектонског факултета, важне информације о нашем пријемном испиту и процедурама уписа, стицању квалификација и могућностима студентске мобилности током студија. Проћи ћете кроз сале у којима се одржавају испити и на лицу места моћи да разговарате са студентима и професорима нашег факултета. Посета укључује и обилазак библиотеке, учионица и студија. Зграда у којој се налази Архитектонски факултета је једно од најлепших здања у Београду које одише посебним креативним духом.

ДОБРОДОШЛИ НА АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ!

Otvorena-vrata-10.05.2018-odabrano-2-of-35

Otvorena-vrata-10.05.2018-odabrano-8-of-35

Otvorena-vrata-10.05.2018-odabrano-17-of-35

Otvorena-vrata-10.05.2018-odabrano-21-of-35

Све фотографије (Фото © М.Булатовић) можете погледати овде: https://flic.kr/s/aHsky2BDyM.