УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

news

У октобру 2021. године ћеш имати до 27 година и бити студент/киња завршне године, апсолвент/киња или студент/киња мастер студија на неком од београдских факултета?

 

Искористи наредних годину дана на најбољи начин и постани студент/киња

  1. генерације СТУДИЈА БУДУЋНОСТИ !

Студије будућности су образовни програм на ком се знање стиче и дели на јединствен и другачији начин. То је прилика за радознале, амбициозне и свестране студенте и студенткиње да развијају критичко мишљење, оригиналност и вољу за сазнањем.

Кроз предавања и радионице на четири модула знања и вештина сазнаћеш о различитим аспектима будућих промена, стећи ћеш нова искуства и познанства и научити како да савладаш изазове са којима се суочава генерација будућности.

Поред тога, Студије будућности обухватају и:

Alumni2Students програм менторства – један од 1.291 бивших полазника/ца нашег програма биће твој први савезник у каријерном и личном развоју и прва веза са пословном заједницом за коју си заинтересован/на;

Програм стажирања – стећи ћеш своје прво радно искуство у некој од партнерских организација и институција из цивилног, пословног, академског и јавног сектора;

Израду завршног пројекта – добићеш своју прву референцу објављивањем студије случаја, академског рада или предлога практичне политике;

И то није све – кроз све ове активности ћеш пролазити са 20-25 сјајних младих људи са различитих факултета и радити на себи кроз групне психолошке радионице, путовати и открити своју улогу у тиму, учествовати у спортским активностима и још много тога.

 

Како би се успешно пријавио/ла на Студије будућности потребно је да нам доставиш:

 

1) Попуњен упитник

2) Своју биографију, користећи форму коју можеш преузети овде

3) „Да ли ће андроиди сањати бољу будућност?ˮ (савет: приликом маштарења за есеј, осврни се и на програм Студија будућности и визију Београдске отворене школе)

4) Две препоруке, од којих је барем једна академска

5) Транскрипт оцена са факултета

Рок за пријаву је петак, 10. септембар до 23:59.

 

Након што доставиш комплетну документацију и успешно прођеш први круг, позивамо те на други круг селекције који се састоји од тестова опште информисаности, енглеског језика, тестова личности и способности.

Трећи корак је прилика да се уживо упознамо и твој тренутак да заблисташ! Кроз интервју са комисијом имаћеш прилику да се још боље представиш и покажеш зашто си баш ти део нове генерације будућности.

Уколико имаш питања или нејасноћа, пиши нам на upis2021@bos.rs или нас позови на 063687763.

Више информација је доступно ОВДЕ

.