УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Московски државни универзитет за међународne односе (МГИМО) при МИП-у Руске Федерације расписује конкурс за доделу 2 стипендије за основне академске студије , 1 стипендију за мастер академске студије и 1 стипендију за припремни једногодишњи течај руског језика.

Рок за аплицирање је 23.04.2021. године.

Стипендије су намењене за основне и мастер академске студије, као и за учење руског језика. За информације о језику студија, обухваћеним студијским програмима, потребна документа итд, молимо Вас да погледате интегрални линк конкурса.

Пријављивање се врши тако што се попуњени пријавни формулар пошаље на мејл адресу jelena.pazun@mpn.gov.rs до 23.04.2021. године. Након тога, Московски државни универзитет директно конктактира пријављене кандидате и шаље информативно писмо са детаљним упутствима за учешће на конкурсу.

Контакт особа у Министарству просвете науке и технолошког развоја jelena.pazun@mpn.gov.rs

Пријављивање се врши тако што се попуњени пријавни формулар пошаље на мејл адресу jelena.pazun@mpn.gov.rs до 23.04.2021. године.

Након тога, Московски државни универзитет директно конктактира пријављене кандидате и шаље информативно писмо са детаљним упутствима за учешће на конкурсу.

Интегрални линк конкурса https://abiturient.mgimo.ru/foreigners
Мејл за добијање информација e.reshetnyak@inno.mgimo.ru

ДОКУМЕНТАЦИЈА