УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

BANER 2020

Поштовани кандидати,

 

Упис у прву годину основних и интегрисаних академских студија ће се обавити у понедељак, 13.07.2020., и у уторак 14.07.2020, у периоду од 10 до 18 сати, у аули факултета, на другом спрату.
На приложеној листи можете видети у ком термину је предвиђено да дођете на факултет и предате вашу документацију. Предвиђено је да на факултет долази по 10 кандидата на сваких 30 минута. Молимо вас да дођете тачно пет минута пре вашег термина и да не касните, како би избегли гужву у згради факултета и како би могли да обезбедимо ограничење од максимално 10 кандидата у једном термину. У згради је обавезно поштовање свих мера против ширења заразе које су тренутно актуелне.
Молимо вас да приликом доласка имате са собом сва документа и уплатнице које сте у обавези да имате, а према статусу и студијском програму на који се уписујете. Приликом предаје ће се вршити провера комплетности документације, неће бити времена за допуњавање, дописивање, попуњавања и сл.
Упутство за комплетирање и попуњавање документације, Одлуку о начину плаћања и образац ШВ-20, можете погледати и преузети одговарајуће ПДФ фајлове са сајта факултета, на страни http://www.arh.bg.ac.rs/2020/07/08/prijemni-ispit-2020-vazne-informacije-za-upis/?pismo=lat, на дну стране.
Уговор о студирању, уговор о плаћању школарине и Изјава о статусу у погледу финансирања ће вам бити послати на вашу е-маил адресу, у складу са статусом и студијским програмом који уписујете. Одштампајте их и попуните према упутству, потпишите и придодајте их својој документацији. Уговоре одштампајте у два примерка.
Скрећемо пажњу кандидатима који су спречени да лично предају своју документацију и који ће достављати документацију путем брзе поште, да очекујемо да пошиљка буде испоручена најкасније до петка, 17.07.2020. у 10 сати, како би процедура уписа за тог кандидата могла да буде завршена.

 

Још једном вам скрећемо пажњу на поштовање свих заштитних мера и потребу да се целокупна процедура уписа обави ефикасно и на што безбеднији начин.

 

Комисија за спровођење уписа