УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

View of living room/performance space.

Residence for the sisters of St. Joseph of Toronto

Позивамо вас да присуствујете гостујућем предавању Бриџит Шим и Хауард Сатклиф, чувеног канадског двојца и главних архитеката студиа Shim-Sutcliffe Architects, у четвртак 28.11.2019. године у 19 сати, у Амфитеатру.

Информације о предавању:

Интегрисано осветљење, од аутора Shim-Sutcliffe Architects

Канадске архитекте ће презентовати одабране радове, који су по природи истраживачки и иновативни пројекти који интегришу расвету на начин који повезује њихово окружење и локацију.

Кратко о излагачима:

Бриџит Шим и Хауард Сатклиф обоје управљају фирмом Shim-Sutcliffe Architects. Бриџит Шим је уједино и професорка на Џон Х. Данијелс факултету за архитектуру, простор и дизајн Универзитета у Торонту.

 

Њихови реализовани пројекти истражују интеграцију И међузависност размера архитектуре, урбанизма, намештаја и опреме. Шим и Сатклиф су добитници четрнаест медаља генералног гувернера и награда за архитектуру из Краљевског архитектонског института Канаде као и награду Националне части Америчког института архитеката. Они су и добитници многих других стручних признања за своје остварене пројекте које обухватају рад за непрофитне организације и клијенте у приватном и јавном сектору. Њихови радови су објављени на интернационалној сцени, где обоје широм света држе предавања делећи свој етузијазам за дизајном на свим нивоима.

 

Бриџит Шим и Хауард Сатклиф су чланови Краљевског института архитеката Канаде, почасни чланови Америчког института архитеката и изабрани чланови Канадске Краљевске академије.

 

У јануару 2013. године, Бриџит Шим и Хауард Сатклиф су награђени Орденом Канаде “за своје доприносе као архитекте у пројектовању софистицираних структура које репрезентују најбољу праксу канадског дизајна свету”.

02 (1)

RESIDENCE FOR THE SISTERS OF ST. JOSEPH OF TORONTO