УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

fotografija1 (1)

Позивамо вас да пријавом својих радова узмете учешће на овогодишњем конкурсу за доделу Награде Божидар Милић, која је основана са циљем да подстиче, развија и афирмише критичко-теоријску мисао у области архитектуре и архитектонског стваралаштва, урбанизма, просторног планирања, заштите градитељског наслеђа, као и унапређења наставе из области архитектуре и грађевинарства.

Награда Божидар Милић, која се додељује као признање за истакнути допринос из области архитектуре и урбанизма, додељује се у три категорије, и то:

  1. Награда за критичко-теоријски текст
  2. Награда за реализовано дело
  3. Награда за студентски рад

У КАТЕГОРИЈИ СТУДЕНТСКИ РАД

Награда се додељује студенту за рад настао у оквиру наставног програма, учешћем на јавним конкурсима или као резултат сопственог истраживања на одређену тему а који је настао у претходне две године, до датума доделе Награде, (период 2018- 2019).

  1. Пријаву за доделу Награде могу поднети државни орган, орган државне управе, орган локалне управе, научне и друге институције, невладине организације, струковне коморе, и сва правна и физичка лица.
  2. Попуњени образац и тражени прилози шаљу се електронским путем на е-маил адресу: nagrada@bozidarmilic.me са назнаком: Пријава за Награду Божидар Милић 2019 у категорији: (назначити категорију)
  3. Датум објаве јавног позива је петак, 6. септембар 2019. године.
  4. Рок за слање пријава је петак, 1. новембар 2019. године.

boz milic