УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Конкурс за праксу: Програм Уједињених нација за развој (УНДП) у Србији

UNDP_Serbia_Intership_2018

Извор: Програм Уједињених нација за развој (УНДП) у Србији,

Нека твоја каријера започне стажирањем у Програму УН за развој!

Уколико желиш да радиш на пројектима који ће помоћи локалним заједницама у Србији да се брже развијају и буду отпорније на разне кризе, уколико студираш или имаш диплому из области архитектуре, инжењерства, права, економије, организационих или политичких наука, пројектног менаџмента, уколико си ти најорганизованија особа у друштву и волиш да учиш, имамо праксу за тебе.

Пријави се попуњавањем обрасца на линку испод. Шири даље!
Знање рендеринга и 3Д визуелизације је предност.

bit.ly/2J9J1WT
#praksa #posao #student


UNDP_Serbia_logo

УНДП у Србији

Програм Уједињених нација за развој (УНДП) делује у 170 држава и територија, помажући да се искорени сиромаштво, смање неједнакости и искључивање појединих група из друштва. Помажемо државама да развију адекватне политике, вештине вођства, прошире могућности за партнерства, институционалне капацитете и изгради оснажи средину, што ће помоћи да резултати постигнути у развоју буду одрживи.

Програм Уједињених нација за развој (УНДП) пружа развојну помоћ Србији са основним циљем да унапреди животе људи у Србији, првенствено најсиромашнијих и најугроженијих, и обезбеди будућност у којој ће свако уживати једнакост, достојанство и могућности.

Ми делујемо у партнерству са Владом Србије, партнерима за развој, другим УН агенцијама, цивилним друштвом и локалним заједницама како бисмо развили адекватна решења за глобалне и националне изазове прилагођена потребама локалних заједница. То чинимо кроз низ активности које спајају експертизу коју даје УНДП и компаративну предност у областима 1) одрживог развоја и друштвеног укључивања маргинализованих група; 2) добре управе; 3) оснаживања жена; 4) енергетике, заштите животне средине и борбе против климатских промена.

Циљеви УНДП у Србији су део шире агенде – 17 глобалних Циљева одрживог развоја који су усвојени 2015. са мисијом да до 2030. пређемо последњи километар до искорењивања глади, постизања пуне равноправности полова, побољшања здравствених служби и школовања сваког детета.