УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

УПУТСТВО ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ
Пријављивање је обавезно! Број места је ограничен (100), стога Вам саветујемо да не оклевате са пријавом – места ћемо сукцесивно попуњавати до пуне квоте.
Ваше име и презиме, контакт телефон и годиште пошаљите на otvorenavrata@arh.bg.ac.rs најкасније до 07. маја 2018. године.
Молимо Вас да не касните приликом доласка.

Желите да студирате на Архитектонском факултету у Београду?

ОТВОРЕНА ВРАТА 2018.

Четвртак, 10. мај 2018. године од 10.30 – 12.30 часова

Универзитет у Београду – Архитектонски факултет
Булевар Краља Александра 73/II спрат, Београд, сала 301 (III спрат)

Да ли сте знали да је Архитектонски факултет неколико година за редом проглашен за једну од 100 најбољих школа за архитектуру и дизајн у Европи у анкети чувеног часописа DOMUS?

Архитектонски факултет је акредитован и од стране Британског Краљевског Института за Архитектуру из Лондона – RIBA, тако наше основне и мастер студије архитектуре носе ознаку RIBA Part 1 и RIBA Part 2, чиме смо ушли у круг престижних факултета из целог света који своје студијске програме спроводе поштујући британске стандарде.

Одлуком Министарства културе Републике Француске, а на основу мишљења Националне комисије за признавање диплома, диплома инжењер архитектуре – мастер архитектуре коју издаје Архитектонски факултет Универзитета у Београду, признаје се као еквивалент француске државне дипломе архитекте.

Aula_Arhitektonski_fakultet_2016

Аула Архитектонског факултета | Фото: М.Булатовић

Посетите нас и упознајте наше професоре, запослене и студенте, погледајте изложбу студентских пројеката и макета, прођите кроз зграду факултета и сазнајте све о студентском животу из прве руке.

Током посете нашем факултету сазнаћете опште информације о студијским програмима Архитектонског факултета, важне информације о нашем пријемном испиту и процедурама уписа, стицању квалификација и могућностима студентске мобилности током студија. Проћи ћете кроз сале у којима се одржавају испити и на лицу места моћи да разговарате са студентима и професорима нашег факултета. Посета укључује и обилазак библиотеке, учионица и студија. Зграда у којој се налази Архитектонски факултета је једно од најлепших здања у Београду које одише посебним креативним духом.

ДОБРОДОШЛИ НА АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ!

Овде можете да погледате како је прошле године било на догађају Отворена врата 2017:
Одржан догађај: Отворена врата Архитектонског факултета 2017.

2017_Otvorena-vrata-AF_22
2017_Otvorena-vrata-AF_14_opt

Отворена врата Архитектонског факултета 2017. | Фото: М.Булатовић

Све фотографије са прошлогодишњег догађаја Отворена врата Архитектонског факултета 2017. (Фото © М.Булатовић) можете погледати овде: https://flic.kr/s/aHskWJf131.

Део галерије фотографија начињених током ”отворених врата” погледајте испод…