UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

UPUTSTVO ZA PRIJAVLJIVANJE
Prijavljivanje je obavezno! Broj mesta je ograničen (100), stoga Vam savetujemo da ne oklevate sa prijavom – mesta ćemo sukcesivno popunjavati do pune kvote.
Vaše ime i prezime, kontakt telefon i godište pošaljite na otvorenavrata@arh.bg.ac.rs najkasnije do 07. maja 2018. godine.
Molimo Vas da ne kasnite prilikom dolaska.

Želite da studirate na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu?

OTVORENA VRATA 2018.

Četvrtak, 10. maj 2018. godine od 10.30 – 12.30 časova

Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet
Bulevar Kralja Aleksandra 73/II sprat, Beograd, sala 301 (III sprat)

Da li ste znali da je Arhitektonski fakultet nekoliko godina za redom proglašen za jednu od 100 najboljih škola za arhitekturu i dizajn u Evropi u anketi čuvenog časopisa DOMUS?

Arhitektonski fakultet je akreditovan i od strane Britanskog Kraljevskog Instituta za Arhitekturu iz Londona – RIBA, tako naše osnovne i master studije arhitekture nose oznaku RIBA Part 1 i RIBA Part 2, čime smo ušli u krug prestižnih fakulteta iz celog sveta koji svoje studijske programe sprovode poštujući britanske standarde.

Odlukom Ministarstva kulture Republike Francuske, a na osnovu mišljenja Nacionalne komisije za priznavanje diploma, diploma inženjer arhitekture – master arhitekture koju izdaje Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu, priznaje se kao ekvivalent francuske državne diplome arhitekte.

Aula_Arhitektonski_fakultet_2016

Aula Arhitektonskog fakulteta | Foto: M.Bulatović

Posetite nas i upoznajte naše profesore, zaposlene i studente, pogledajte izložbu studentskih projekata i maketa, prođite kroz zgradu fakulteta i saznajte sve o studentskom životu iz prve ruke.

Tokom posete našem fakultetu saznaćete opšte informacije o studijskim programima Arhitektonskog fakulteta, važne informacije o našem prijemnom ispitu i procedurama upisa, sticanju kvalifikacija i mogućnostima studentske mobilnosti tokom studija. Proći ćete kroz sale u kojima se održavaju ispiti i na licu mesta moći da razgovarate sa studentima i profesorima našeg fakulteta. Poseta uključuje i obilazak biblioteke, učionica i studija. Zgrada u kojoj se nalazi Arhitektonski fakulteta je jedno od najlepših zdanja u Beogradu koje odiše posebnim kreativnim duhom.

DOBRODOŠLI NA ARHITEKTONSKI FAKULTET!

Ovde možete da pogledate kako je prošle godine bilo na događaju Otvorena vrata 2017:
Održan događaj: Otvorena vrata Arhitektonskog fakulteta 2017.

2017_Otvorena-vrata-AF_22
2017_Otvorena-vrata-AF_14_opt

Otvorena vrata Arhitektonskog fakulteta 2017. | Foto: M.Bulatović

Sve fotografije sa prošlogodišnjeg događaja Otvorena vrata Arhitektonskog fakulteta 2017. (Foto © M.Bulatović) možete pogledati ovde: https://flic.kr/s/aHskWJf131.

Deo galerije fotografija načinjenih tokom ”otvorenih vrata” pogledajte ispod…