УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

2017_Studiranje-u-Koreji

У четвртак, 23. фебруара 2017. године у 12.30 часова, у Свечаној сали (200) Архитектонског факултета одржаће се заједничко информативно предавање за студенте Архитектонског и Електротехничког факултета Универзитета у Београду о студирању у Републици Кореји. Ово ће бити друго у овогодишњој серији предавања на факултетима на тему студирања у Кореји, и одржава се на иницијативу Амбасаде Републике Кореје, у сарадњи са факултетима Универзитета у Београду.

Овогодишњи конкурс за стипендије Владе Републике Кореје је расписан и трајаће до 16. марта 2017. године, тако да овом приликом позивамо све студенте који размишљају да се пријаве да дођу и информишу се више о начину пријаве у самом процесу студирања у Кореји.

Амбасада Републике Кореје већ неколико година интензивно стимулише младе људе из Србије да посете Кореју кроз разне програме и активности, као и да се опробају на неким од њихових факултета, путем програма корејске владе. На предавању 23. фебруара можете чути каква су досадашња искуства српских студената у Кореји, које су све предности и мане студирања у овој земљи, као и могућности добијања стипендија и одласка у Кореју на краћи и дужи период.

На предавање су позвани сви студенти, професори али и родитељи, пошто ћемо одговарати на сва питања и постојеће недоумице око овог програма.


Повезани текстови:
Стипендија корејске владе за постдипломске студије (мастер или докторске): 2016 Global Korea Scholarship
Конкурс: Уметничкa платформa Санцена (Suncheon Art Platform)


StudyinKorea_logo