УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

2015_JobFair2015_01

JobFair15, Зграда техничких факултета, 2015.

JobFair2016_logo

Студенти волонтери, дванаести пут заредом, 07. и 08. новембра 2016. године у Згради техничких факултета организују сајам послова и стручних пракси за студенте и дипломце техничко-технолошких и природно-математичких факултета JobFair16 ─ Креирај своју будућност!

„JobFair ─ Креирај своју будућност!” је пројекат који се сваке године одржава првог понедељка и уторка у новембру са намером да студентима представи могућност запослења и развоја каријере у компанијама које успешно послују у нашој земљи. Организатори Сајма су две волонтерске, непрофитне, аполитичне студентске организације, БЕСТ Београд и Истек Локални комитет Београд, које кроз своју визију и циљеве ојачавају везу у троуглу „студенти-компаније-универзитети”.

2015_JobFair2015_02

JobFair15, Зграда техничких факултета, 2015.

Повезани текстови:
Конкурс за стручну праксу у области грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре
Сајам послова: JobFair 15
Београдски сајам запошљавања и пракси 2015


Студенти са свих универзитета у земљи имаће прилику да се на једном месту упознају са значајним компанијама из техничко-технолошких и природно-математичких струка, сазнају више о пословима и праксама у понуди, као и о томе која знања и вештине је потребно да развијају како би се лакше запослили. Праксу и шансу за запослење нуде компаније Microsoft Development Center Serbia, Telesign, RT-RK, Vip, Namics, Ericsson и многе друге. У склопу едукативног дела Сајма, студенти ће бесплатно моћи да учествују на бројним радионицама, трибинама, као и концепту интерактивних радионица „Open Space Technology”, где ће представници компанија заједно са учесницима дискутовати о решавању тренутних технолошких проблема у земљи. Паралелно са Сајмом одвијаће се сесија под називом „Разговор за посао” на коју се заинтересовани студенти пријављују путем сајта.

JobFair годинама уназад подстиче младе да остану у Србији пружајући им шансу за запослење и лично усавршавање. Интересовање које су студенти широм Србије показали за JobFair допринело је јачању националног карактера Сајма.

Пројекат подржавају Министарство омладине и спорта, сви технички факултети Универзитета у Београду, Универзитети Републике Србије и Немачко-српска привредна комора.

Званичан сајт Сајма: www.jobfair.rs
Званична Facebook страница: www.facebook.com/jobfairrs/

2015_JobFair2015_03

JobFair15, Зграда техничких факултета, 2015.