УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

2016_EBEC_01

EBEC-Belgrade_logo250x100

„Упознај будућност, пробуди креативност, буди успешан!”

Удружење студената технике Европе – БЕСТ Београд, девети пут заредом организује инжењерско такмичење ─ ЕБЕЦ Београд у склопу „Београдски дани инжењера”. Такмичење ће се одржати од 10-14. марта 2016. године на Машинском факултету.

Учесници су студенти техничко-технолошких и природно-математичких факултета, који ће се надметати у две категорије – Студији случаја и Тимском дизајну. Поред тога, имаће прилику да унапреде своје инжењерске, али и презентационе вештине учешћем на бројним радионицама и тренинзима који се одржавају у склопу такмичења.

Тимски дизајн представља најкреативнију врсту надметања које подразумева решавање одређеног инжењерског проблема конструисањем направе која врши задату функцију попут дизалице, катапулта, летелице или пак музичког инструмента.

Студија случаја омогућава студентима да усаврше своје вештине, решавајући и презентовајући решења техничког или техничко-менаџерског проблема, користећи се претходним искуством и стеченим знањем.

2016_EBEC_03

2016_EBEC_02

ЕБЕЦ (European BEST Engineering Competition) је највеће европско студентско такмичење намењено будућим инжењерима, које има за циљ да подстакне тимски и такмичарски дух младих. Сваке године се одржава на три нивоа ─ локалном, регионалном и европском. Овогодишње финале инжењерског такмичења ЕБЕЦ биће одржано у августу 2016. године у Београду, где ћемо имати прилику да се сусретнемо са некима од најбољих студената технике Европе!

Покажи да поседујеш вештине правог инжењера! Учествуј и избори се за своје место на највећем студентском такмичењу у Европи!

Пријављивање је бесплатно, а рок за пријаву учешћа је 07. март 2016. у 23.59h.

За више информација о догађају и начину пријављивања посетите сајт http://www.ebec.best.rs/ или Facebook страницу https://www.facebook.com/EBEC-Beograd-Beogradski-Dani-Inženjera.

BEST-Beograd_logo250x110