УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr
ForumKreativnaEvropa_symbol_o

Позивамо вас на Форум Креативна Европа 2015, који се одржава 27. и 28. априла 2015. године у Задужбини Илије М. Коларца. Како конкурисати на главни програм ЕУ за културу – Креативна Европа, који пројекти су добили подршку, шта чини добру пројектну идеју, како правно, административно и финансијски управљати пројектима – кључне су теме о којима ће бити речи.

За све оне који се баве архитектуром у Србији посебно је важно представљање Европске награде за савремену архитектуру које ће се одржати у понедељак, 27. априла 2015. године у 17.45 часова у сали Јосиф Панчић. О награди ће говорити Милан Ђурић, ванредни професор Архитектонског факултета у Београду и потпредседник управног одбора Удружења архитеката Србије. Ово је прилика да се архитекте боље упознају са могућностима међународног деловања и сарадње.

У Форуму Креативна Европа 2015 учествује преко сто професионалаца из области културе, а поред обука, радионица, презентација и разговора о пројектима који су добили подршку програма Креативна Европа, на Форуму ће бити организовани speed-date-ови са професионалцима у култури, презентације различитих извора финансирања, других ЕУ програма, иностраних културних центара у Србији, европска награда за књижевност, дебате о културној политици, изложбе и коктел с DJ сетом.

Детаљне информације о форуму:
Деск Креативна Европа Србија
Форум Креативна Европа 2015 – програм

Форум је отворен за све посетиоце који треба да пријаве своје пристуство до 24. априла 2015. године путем e-mail адресе reg.kreativnaevropa@gmail.com.

ForumKreativnaEvropa_thumb_o