УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Студентске вести

Italijanski-kurs_main

Курсеви италијанског језика

Италијански институт за културу у Београду и Универзитет у Београду – Архитектонски факултет имају задовољство да позову студенте Архитектонског факултета да похађају курсеве италијанског језика, који ће бити организовани током текућег пролећног семестра школске 2013/2014. године.

За курсеве се аплицира попуњавањем апликационог формулара (који се добија у студентској служби Архитектонског факултета или се може одштампати из овог документа) и убацивањем попуњеног формулара у кутију за пријављивање која се налази у ходнику испред студентске службе Архитектонског факултета.

Пријављивање је могуће до уторка, 22. априла, у 15.00 сати.

Курсеви су бесплатни

Захваљујући донацији Италијанског института за културу у Београду похађање курсева је бесплатно за све студенте који редовно похађају наставу.

Уколико Студент из неког разлога прекине похађање наставе, биће у обавези да надокнади цену коштања курса.

Број полазника је ограничен

Због ограничених организационих ресурса, број студената је оградничен на 50, с тим да је 25 места обезбеђено за најбоље полазнике са претходних курсева, а осталих 25 је намењено студентима који први пут аплицирају.

МАСТЕР + БЕЧЕЛОР

Ови курсеви су предвиђени искључиво за студенте Универзитета у Београду – Архитектонског факултета и то за студенте са Мастер академских студија, и за студенте са Основних академских студија (изузимајући студенте прве године Основних студија).

Основни + Основни-средњи + Основни-виши курс

Биће организована три курса за студенте са различитим познавањем италијанског језика:

  • А1.1 – Основни курс (за студенте који немају знања италијанског језика)
  • А1.2 – Основни-средњи курс (за студенте који поседују основна знања италијанског језика)
  • B1.1 – Основни-виши курс (за студенте који поседују боља знања италијанског језика)

Пре отпочињања наставе на напреднијим курсевима (А1.2 и B1.1), сви студенти који су пријавили познавање италијанског језика, а нису раније похађали курсеве организоване на Архитектонском факултету, полагаће тест на бази чега ће коначно бити формиране групе. Настава ће се реализовати на Универзитету у Београду – Архитектонском факултету .

Предавач

Предавач и организатор курсева биће професорка Росела Верћели (Rossella Vercelli) из Италијанског института за културу у Београду. Уколико су Вам потребна додатна објашњења, Росела Верћели је спремна да одговара на сва Ваша питања путем e-mail-а. Питања се могу слати на адресу rossellavercelli@hotmail.com.

iic_logo_optim