UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Studentske vesti

Italijanski-kurs_main

Kursevi italijanskog jezika

Italijanski institut za kulturu u Beogradu i Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet imaju zadovoljstvo da pozovu studente Arhitektonskog fakulteta da pohađaju kurseve italijanskog jezika, koji će biti organizovani tokom tekućeg prolećnog semestra školske 2013/2014. godine.

Za kurseve se aplicira popunjavanjem aplikacionog formulara (koji se dobija u studentskoj službi Arhitektonskog fakulteta ili se može odštampati iz ovog dokumenta) i ubacivanjem popunjenog formulara u kutiju za prijavljivanje koja se nalazi u hodniku ispred studentske službe Arhitektonskog fakulteta.

Prijavljivanje je moguće do utorka, 22. aprila, u 15.00 sati.

Kursevi su besplatni

Zahvaljujući donaciji Italijanskog instituta za kulturu u Beogradu pohađanje kurseva je besplatno za sve studente koji redovno pohađaju nastavu.

Ukoliko Student iz nekog razloga prekine pohađanje nastave, biće u obavezi da nadoknadi cenu koštanja kursa.

Broj polaznika je ograničen

Zbog ograničenih organizacionih resursa, broj studenata je ogradničen na 50, s tim da je 25 mesta obezbeđeno za najbolje polaznike sa prethodnih kurseva, a ostalih 25 je namenjeno studentima koji prvi put apliciraju.

MASTER + BEČELOR

Ovi kursevi su predviđeni isključivo za studente Univerziteta u Beogradu – Arhitektonskog fakulteta i to za studente sa Master akademskih studija, i za studente sa Osnovnih akademskih studija (izuzimajući studente prve godine Osnovnih studija).

Osnovni + Osnovni-srednji + Osnovni-viši kurs

Biće organizovana tri kursa za studente sa različitim poznavanjem italijanskog jezika:

  • A1.1 – Osnovni kurs (za studente koji nemaju znanja italijanskog jezika)
  • A1.2 – Osnovni-srednji kurs (za studente koji poseduju osnovna znanja italijanskog jezika)
  • B1.1 – Osnovni-viši kurs (za studente koji poseduju bolja znanja italijanskog jezika)

Pre otpočinjanja nastave na naprednijim kursevima (A1.2 i B1.1), svi studenti koji su prijavili poznavanje italijanskog jezika, a nisu ranije pohađali kurseve organizovane na Arhitektonskom fakultetu, polagaće test na bazi čega će konačno biti formirane grupe. Nastava će se realizovati na Univerzitetu u Beogradu – Arhitektonskom fakultetu .

Predavač

Predavač i organizator kurseva biće profesorka Rosela Verćeli (Rossella Vercelli) iz Italijanskog instituta za kulturu u Beogradu. Ukoliko su Vam potrebna dodatna objašnjenja, Rosela Verćeli je spremna da odgovara na sva Vaša pitanja putem e-mail-a. Pitanja se mogu slati na adresu rossellavercelli@hotmail.com.

iic_logo_optim