УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Са ЦЕУ на ти: Вебинар о процесу пријава на мастер и докторске студије

BOŠ

Тим Београдске отворене школе у оквиру области програма Академско саветовање ће у среду, 15. јануара организовати вебинар под насловом ,,CEU Webinar: Boost Up Your Application” за све студенте који су заинтересовани да своје студије наставе на Централноевропском универзитету. Повод за овај догађај је конкурс за основне, мастер и докторске студије који је отворен до 30. јануара.

На е-састанку са представницима CEU Student Recruitment Office-a, заинтересовани студенти ће моћи из прве руке да сазнају све информације о конкурсном процесу и условима живота и рада у престоници Аустрије. Такође, CEU тим ће поделити и савете како да будући студенти учине своју апликацију бољом и тиме повећају своју шансу за добијањем стипендије, али и разрешити и недоумице у вези са пријавом, начином и динамиком рада на овом универзитету, приликама које се отварају студентима током студирања и условима који се морају испунити како би се студије успешно привеле крају.

Кроз разговор са представницима Централноевропског универзитета, заинтересовани ће моћи  да чују и најновије информације о студијама које ће се од ове школске године реализовати у Бечу. Вебинар ће се одржати 15. јануара у просторијама Београдске отворене школе у форми две сесије посвећене:

  • Основним студијама од 15 до 16 часова,
  • Мастер и докторским студијама од 16 до 17 часова.