УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Отворено пријављивање за курс “Вештине управљања каријером”

VUK vizual

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду реализује курс Вештине управљања каријером за студенте Универзитета у Београду.

Курс је намењен студентима завршних година студија који желе да спремније закораче у ново поглавље развоја каријере након факултета. Кроз различите активности, задатке, алате за самопроцену, вежбе и ресурсе полазници ће добити одговоре на питања као што су: Како видим своју каријеру? Који су моји квалитети? Које опције ми стоје на располагању? Како се постављају циљеви? Како и где могу да тражим посао? Како да се успешно представим послодавцу?

 

И овог семестра студенти имају могућност да одаберу на који начин желе да похађају курс – онлајн или уживо.

“Живи” курс се састоји од 6 радионица које се реализују за групу од највише 30 учесника и намењен је онима који воле непосредан контакт са предавачима и размену са другим учесницима. Курсе се реализује средом у Ректорату (Студентски трг 1) са почетком у 12 часова, а трајање радионица је од 2 до 4 сата у зависности од теме. Почетак курса је 30. октобра.

Онлајн курс намењен је онима који више воле да раде сами, када и одакле они то желе. Подразумева 5 недељних тематских целина (текстуални, аудио и видео материјали, квизови и тестови) са пратећим задацима на које полазници добијају повратну информацију. Недељно оптерећене је 2 до 4 сата. Почетак курса је 29. октобар.

Курс је конципирао тим Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, и успешно се реализује у “живој”и онлајн форми од 2015. године. Кроз курс је до сада прошло преко 600 студената.

Више информација студенти могу наћи овде: www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk

Рок за пријављивање је 24. октобар. Пријавите се ОВДЕ!

Centar-za-razvoj-karijere_header