УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Pozivnica GetCreative 2023

Ако вас занима каријера у области адвертајзинга, волите маркетинг, занима вас како се позиционира бренд, желите да сазнате више о креативним процесима и његовим алатима, хоћете да упознате људе који стоје иза успешних маркетиншких кампања и познатих брендова, искористите прилику да овог лета учествујете у раду летње школе адвертајзинга коју за студенте организује Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у сарадњи са агенцијом “MCCANN Београд”.
Летња школа под називом “Get creative with McCann Beograd” реализоваће се од 4. до 7. јула 2023. године у згради Ректората Универзитета у Београду.
Програм школе обухватиће интерактивне радионице и предавања стручњака из области адвертајзинга, запослених у агенцији “MCCANN Београд”, као и индивидуалне и групне задатке за студенте. Програмом је предвиђена и једна посета просторијама агенције “MCCANN Београд”.
Пријављивање се обавља путем следећег линка до 26. јуна у поноћ.
 https://forms.office.com/e/dyKgBdG6PU 
Учешће студената је бесплатно, а присуство на комплетном програму неопходно за добијање потврде о похађању летње школе. Сви пријављени биће обавештени 30. јуна о статусу своје пријаве.
Подршку реализацији летње школе пружио је “Бамби”, “Роса” и “Нутрино Лаб”, захваљујући чијим поклон пакетима ће предавачи и студенти моћи да се окрепе током трајања програма.