УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Конкурс: Falling Walls Lab Belgrade – иновативна платформа за представљање истраживачких пројеката

2018_Falling-Walls-Lab_Belgrade

DAAD_logo_opt

DAAD – (Deutsche Akademische Austauschdienst) Информативни центар Београд у сарадњи са Фондацијом Konrad Adenauer (Konrad-Adenauer-Stiftung), Фондацијом Хајнрих Бел (Heinrich-Böll-Stiftung), Perform-ом, Универзитетом у Београду, Babylon-ом и КЦ Град-ом организује други Falling Walls Lab у Србији, иновативну платформу за представљање истраживачких пројеката у рангу научног пробоја у свим научним дисциплинама.

Догађај ће се одржати 24. јуна 2018. године, са почетком у 18.30h у Културном центру ГРАД, Браће Крсмановић 4, Београд.

Учесници ће присуствовати ексклузивној и бесплатној радионици Science Communication пре самог Lab-а. Falling Walls Lab је намењен студентима, истраживачима и научницима (BA, MA, PhD, postdoc).

За Falling Walls Lab Belgrade имају право да аплицирају:
· апликанти са дипломом Bachelor коју нису стекли пре више од 10 година
· апликанти са дипломом Master коју нису стекли пре више од 7 година
· апликанти са дипломом PhD коју нису стекли пре више од 5 година
· postdoc и студенти који су тренутно уписани на универзитет.

Апликације за учешће на Falling Walls Lab Belgrade се шаљу централно преко портала на http://falling-walls.com/lab/apply до 27. маја 2018. године.

Сваки учесник има три минута у којима ће представити своју идеју или пројекат и убедити локални жири у иновативност своје замисли.

Победник београдског Falling Walls Lab-а као награду добија учешће у финалу Falling Walls Lab у Берлину 08. новембра, као и присуство на Falling Walls конференцији 09. новембра 2018. године.

Уколико имате питања, молимо вас да се обратите DAAD информативном центру у Београду (info@daad.rs) или Falling Walls фондацији (lab@falling-walls.com).

Пријавите се!

Falling Walls Lab Belgrade – Call for Applications