УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Програм праксе у грчким компанијама: “Грчком иницијативом до радног искуства”

2018_Grckom-inicijativom-do-radnog-iskustva

Под патронатом Амбасаде Грчке у Београду, Хеленско привредно удружење Србије у сарадњи са Универзитетом у Београду – Центром за развој каријере, четврту годину заредом организује тромесечну праксу за студенате у компанијама-чланицама Удружења.

Програм под називом “Грчком иницијативом до радног искуства” намењен је студентима завршних година основних и мастер студија који желе да стекну прва радна искуства , повежу се са тржиштем рада и умреже у грчко пословање у Србији. Кроз програм је до сада прошло преко 60 студената који су квалитет праксе у евалуацијама оценили високим оценама, а најбољи су по обављеној пракси добили посао.

Ове године у програму ће учествовати компаније: Alumil YU Industry, LG Hemija, Mercure Belgrade Excelsior Beograd, Kleemann Liftovi, Intelli, Junior, Eurofast global, Inos Balkan, Eurobank и Eko Serbia. Са свим наведеним компанијама Универзитет у Београду има потписане споразуме о сарадњи на пољу организације и реализације студентске праксе.

Конкурс ће бити отворен до недеље 11. марта 2018. године (до поноћи).

• Пријављивање студената ће се обављати преко портала www.studentskapraksa.com
*Неопходно је да кандидати направе кориснички налог у зони за студенте. Студенти који су заинтересовани да се пријаве за праксу морају обавезно да додају на свом профилу биографију – CV. После стандардних корака верификације налога преко е-поште студенти могу да приступе бази пракси, у којој се налазе детаљни описи отворених позиција за праксу и дугме за пријаву.

• Селекцију кандидата ће обављати компаније учеснице у периоду до 16. марта 2018.

Програм праксе ће трајати од 19. марта до 15. јуна 2018.

Највећи број места за праксу ове године отворен је за студенте Економског, Машинског и Електротехничког, а отворене су позиције и за студенте Саобраћајног, Архитектонског, Грађевинског, Хемијског, Технолошко-металуршког, Географског, Филозофског и других факултета из групације друштвено-хуманистичких наука.