УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Конкурс: Програм Уједињених Нација за развој у Србији и УН Волонтерски програм – UN Volunteer

2017_UNDP-DRR-konkurs

Конкурс за MA/PhD студенте и младе стручњаке за летње тренинге у области смањења ризика од елементарних непогода и других несрећа и панел за UN Volunteer позиције у националним и локалним институцијама које се баве смањењем ризика од елементарних непогода у 2018. години:

Програм Уједињених Нација за развој у Србији и УН Волонтерски програм оглашавају позив за заинтересоване MA/PhD студенте и младе стручњаке за пријављивање за летње тренинге у области смањења ризика од елементарних непогода и других несрећа, како би постали део панела за UN Volunteer позиције у националним и локалним институцијама које се баве смањењем ризика од елементарних непогода у 2018. години.

Успешни кандидати ће имати приступ специјализованим знањима и тренинзима, драгоценим за будуће практиканте у области смањења ризика од елементарних непогода, и могућност за рад током 2018. године уз одговарајући проценат VLA (Volunteer Living Allowance) – врло конкурентан на тржишту рада у Србији, али и упознавању са системом рада UNDP и UNV програма, инфо сесијама о различитим позивима за пројекте и подршку за само-организовање, проактивно деловање и припрему нових предлога пројеката.

Позив је отворен до 03. маја 2017. године.

Инфо сесија ће бити одржана у среду, 26. априла 2017. године – више информација о овоме можете сазнати путем e-mail адресе ana.mitic.radulovic@undp.org.

Више о овом конкурсу прочитајте на следећем линку.