UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

IMG-178481e591dec1b9a4516c5c63560b97-V

Poštovani studenti,   

Čvrsto verujući da studentima treba pružiti šansu da, pored akademskog osoblja, i sami daju doprinos Oblikovanju budućnosti visokog obrazovanja u svetu koji se menja, pozivamo vas da učestvujete u važnom istraživanju.   

Circle U. je Evropski univerzitetski savez koji, uz podršku Evropske komisije, okuplja 9 univerziteta iz: Danske, Norveške, Nemačke, Ujedinjenog kraljevstva, Belgije, Francuske, Austrije, Srbije i Italije.   

Verujemo da je očuvanje različitih jezika na univerzitetima od ključnog značaja za naše studente jer im pruža brojne mogućnosti na polju opšteg obrazovanja, kulturne saradnje, međuuniverzitetske razmene i razvoja karijere.   

Mišljenje samih studenata smatramo suštinskim delom istraživanja, čiji rezultati će se čitati širom Evrope.   

Molimo vas da odvojite 10-15 minuta i da do kraja popunite upitnik sledeći donju putanju jer na taj način učestvujete u Oblikovanju svoje budućnosti i obrazovanja generacija koje dolaze.  

Shaping the future of higher education  
(sledite naslov > Respond to the survey by ….) i birajte u padajućem meniju srpski ili neki drugi jezik na kome želite da odgovorite na upitnik.  

Circle U. studentima pruža brojne mogućnosti, koje možete da pratite pregledom odeljaka na internet stranici  Circle U. i kontaktirajući osoblje Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu.   

Čuvajmo jezike jer oni čuvaju naše kulture.  

 

Centar za razvoj karijere i istraživači Univerziteta u Beogradu u ime Circle U. Think and Do Tank

0