UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Prezentacija DAAD-a, 3.11.2022. u 17:00 sati u prostoriji Produkcije Alumni Filološkog Fakulteta (PAFF) na Filološkom fakultetu u Beogradu, Studentski trg 3.

Daad

DAAD, nemačka služba za akademsku razmenu, čiji je osnivač Vlada Savezne Republike Nemačke, jedna je od najvećih svetskih organizacija kojima je primarni cilj stipendiranje i savetovanje studenata, doktoranada i naučnika.

DAAD nudi više od 250 različitih programa stipendiranja od letnjih kurseva nemačkog jezika, studijskih stipendija, kratkoročnih i dugoročnih istraživačkih stipendija do studijskih boravaka univerzitetskih profesora u trajanju od nekoliko godina.
Konkretno ove godine u ponudi imamo master stipendije, kao i doktorske stipendije.

Programi stipendiranja DAAD-a dostupni su u svim državama sveta i za sve studijske discipline. Više informacija na:

Predstavljanje svih stipendija DAAD-a za studente, doktorande i postdoktorande održaće se u četvrtak. 3.11.2022. u 17:00 sati u prostoriji Produkcije Alumni Filološkog Fakulteta (PAFF) na Filološkom fakultetu u Beogradu, Studentski trg 3. Izlaganje će biti na srpskom i engleskom jeziku i trajaće približno 60 minuta. Nakon toga postoji mogućnost postavljanja individualnih pitanja.
Prezentaciju će voditi DAAD lektorka, Ivana Bašić.