UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

BANER za Otvorena vrata

UPUTSTVO ZA INDIVIDUALNE PRIJAVE

 

Prijavljivanje je obavezno! Broj mesta je ograničen (70), stoga Vam savetujemo da ne oklevate sa prijavom – mesta ćemo sukcesivno popunjavati do pune kvote.

Vaše ime i prezime, kontakt telefon i godište, kao i termin koji vam odgovara pošaljite na otvorenavrata@arh.bg.ac.rs najkasnije do nedelje u ponoć 25.09.2022. godine.

PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVE!!! Prijave možete slati do utorka 27. septembra u ponoć.

Povratnu informaciju o potvrdi termina i sve detalje posete poslaćemo Vam putem elekronske pošte.

 

OTVORENA VRATA 2022.

Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet u nedelji od 27.  do 30. Septembra 2022. godine počinje novu 2022/2023 školsku godinu sa manifestacijom Nedelja sa arhitekturom.

Manifestacija sadrži niz aktivnosti orjentisanih ka informisanju struče i šire javnosti o obrazovnom procesu i istraživanjima u oblasti arhitekture koje fakultet sprovodi.

Posetite u Nedelji sa arhitekturom naš tradicionalni događaj OTVORENA VRATA, koji će biti organizovan u četiri termina, i to:

 

Sreda, 28. septembar, događaj je otvoren za grupne prijave škola

od 10:00-12:00  Otvorena vrata _ 01

od 14:00-16:00  Otvorena vrata _ 02

 

Četvrtak, 29. septembar, događaj je otvoren za individualne prijave putem mejla

od 10:00-12:00  Otvorena vrata _ 03

od 14:00-16:00  Otvorena vrata _ 04

 

*Program se održava u skladu sa propisanim epidemiološkim merama. Učenici su podeljeni u dve smene (prepodnevnu i popodnevnu) u toku jednog dana, sa 5 različitih grupa od po maksimum  7 prijavljenih po grupi.

 


 

Da li ste znali da je Arhitektonski fakultet nekoliko godina za redom proglašen za jednu od 100 najboljih škola za arhitekturu i dizajn u Evropi u anketi čuvenog časopisa DOMUS?

Arhitektonski fakultet je akreditovan i od strane Britanskog Kraljevskog Instituta za Arhitekturu iz Londona – RIBA, tako naše osnovne i master studije arhitekture nose oznaku RIBA Part 1 i RIBA Part 2, čime smo ušli u krug prestižnih fakulteta iz celog sveta koji svoje studijske programe sprovode poštujući britanske standarde.

Odlukom Ministarstva kulture Republike Francuske, a na osnovu mišljenja Nacionalne komisije za priznavanje diploma, diploma inženjer arhitekture – master arhitekture koju izdaje Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu, priznaje se kao ekvivalent francuske državne diplome arhitekte.

 

Posetite nas i upoznajte naše profesore, zaposlene i studente, pogledajte izložbu studentskih projekata i maketa, prođite kroz zgradu fakulteta i saznajte sve o studentskom životu iz prve ruke.

 

Tokom posete našem fakultetu saznaćete opšte informacije o studijskim programima Arhitektonskog fakulteta, važne informacije o našem prijemnom ispitu i procedurama upisa, sticanju kvalifikacija i mogućnostima studentske mobilnosti tokom studija. Proći ćete kroz sale u kojima se održavaju ispiti i na licu mesta moći da razgovarate sa studentima i profesorima našeg fakulteta. Poseta uključuje i obilazak biblioteke, učionica i studija. Zgrada u kojoj se nalazi Arhitektonski fakulteta je jedno od najlepših zdanja u Beogradu koje odiše posebnim kreativnim duhom.

 

DOBRODOŠLI NA ARHITEKTONSKI FAKULTET!