УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

KOHLER x Young Bird Plan|KOHLER BOLD Награде за нове звезде дизајна ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЕ!!!

upload_44c11ba2531cbdf9864bee2d6f75b791

Отворен је позив за трећу по реду WCM  2022 Corporate-tailored Award — KOHLER BOLD Design Rising Star награду!
Ова награда коју је формулисао глобални бренд класичних кухиња и купатила, Kohler and Young Bird Plan, има за циљ да стимулише иновативни дух младих – да буду смели и пробију се. Подстиче студенте и дизајнере, који се баве архитектуром, ентеријером и дизајном производа, да се фокусирају на искуство становања усредсређено на човека и истраже како да побољшају квалитет живота у резиденцијама. Како стећи увид и протумачити дубоке потребе засноване на људској природи? Како предложити иновативан, напредан и паметан дизајн? Како створити простор усредсређен на човека који је удобнији, здравији, персонализованији, функционалнији и паметнији? Како пружити животно искуство, са виталношћу и топлином?

Учесници:
Конкурс је бесплатан и отворен за све глобалне учеснике свих поља везаних за архитектуру, ентеријер и дизајн производа, укључујући студенте, студенте постдипломце и докторе, као и дизајнере који ће дипломирати у року од 5 календарских година (2018-2022). Радови могу да обухватају, али не ограничавају се на курсеве и завршене дипломске радове.

НАГРАДЕ:
Најбоља 3 (3 групе): Свака група добија Kohler Design Travel Fund RMB 10,000 јена за коришћење за Kohler Selected Dunhuang Art Tour.
Топ 10 (7 група): Свака група добија 1.200 јена Kohler Moxie Showerhead.
Топ 30 (20 група): Свака група добија Kohler Gu Ailing Eileen Mystery Box Set.

Више информација пронађите ОВДЕ.