УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

sajt_csr praksa

Желиш да научиш више о концепту друштвено одговорног пословања и одрживом бизнису? Сматраш да савремени начин пословања треба да буде више свестан утицаја који остварује на друштво и планету и да је концепт одрживог развоја важан. Ово је прилика да из прве руке чујеш искуства врхунских стручњака на ове теме, а истовремено стекнеш и практично искуство!

Позивамо те да учествујеш у ЦСР пракси, програму Форума за друштвено одговорно пословање за младе, који већ трећу годину заредом организује едукације младх на ове теме.

Програм ЦСР се састоји из едукативног и практичног дела, који ти помажу да стечено знање примениш на конкретне задатке. Програм је намењен студентима завршних година основних студија, студентима мастер студија, као и младим дипломцима који су у потрази за првим радним искуством.

Предавачи на програм су експерти из компанија чланица Форума за одговорно пословање.

 

Како програм функционише?

Уколико будеш изабран као један од 20 учесника, добићеш прилику да, у првом делу програма, у току месец дана, будеш део јединственог едукативног програма којим стичеш теоријска и практична знања. Пружиће ти се прилика да слушаш предавања и присуствујеш радионицама експерата и практичара, односно, представника компанија чланица Форума.

Буди слободан да постављаш питања, истражујеш и смишљаш нове начине решавања проблема јер те на крају чека пројектни задатак и прилика да представиш своја размишљања на изабрану тему.

Уколико успешно завршиш едукативни део, добијаш и сертификат о учешћу!

 

Шта даље?

Најбољи кандидати добиће прилику да стекну практично искуство кроз укључивање у актуелни пројекте Форума за одговорно пословање и/или компанија које желе да учествују у програму. Кандидати ће бити изабрани након успешно завршеног едукативног дела, на основу завршног задатка, мотивације и интересовања.

Уколико будеш део другог дела програма добићеш прилику да:

· Стекнеш практично искуство радећи на пројектима, уз симболичну новчану надокнаду;

· Посветиш се личном и професионалном развоју уз додељеног ментора из пословног сектора, са којим ћеш одржавати контакт и састајати се једном месечно;

· Комуницираш и сарађујеш са водећим компанијама, домаћим организацијама и институцијама, као и међународним организацијама;

Након успешно реализоване праксе, добићеш потврду.

 

Како да се пријавиш?

Уколико ти ово звучи занимљиво и волео/ла би да стекнеш нова знања и искуства, очекујемо твоју пријаву. Пријави се до 19. септембра путем >>>ЛИНКА<<< >

За пријаву ће бити потребно да одговориш на неколико кратких питања, да приложиш свој CV и мотивационо писмо.

Уколико имаш додатна питања, молимо те да нам пишеш на мејл: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs

За више информација, посети наш сајт: www.odgovornoposlovanje.rs