UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

IMG-3287

Tokom posete Tamare Grujić Arhitektonskom fakultetu sa njom smo razgovarali o načinu sprovođenja nastave, studentskim projektima, kao i o mogućnosti da se oni realizuju u nekoj od specijala njene emisije.
Inicijativa koju je docent dr Andrej Josifovski uputio upravi fakulteta za poziv u posetu Tamare Grujić, sa željom da to bude veliki iskorak ka unapređenju studentske prakse kroz njihovo aktivno učešće u Tamarinoj misionarskoj akciji gradnje, za vraćanje vere siromašnih u život sa osmehom, realizovana je poseta ispita na prvoj godini OASA/IASA „Sinteza elemenata i sklopova zidane zgrade“, čiji je rukovodilac v.prof. dr Ljiljana Đukanović.

Osim prisutnih studenata, rukovodioca, nastavnika i saradnika koji su tokom semestra radili na ovom predmetu u sali 224 Arhitektonskog fakulteta, bila je prisutna i profesorka dr Ksenija Lalović, prodekan za afirmaciju kvaliteta i saradnju sa javnim sektorom ispred uprave fakulteta.

Ovo bi bila izuzetna afirmacija mladih studenata i mogućnost da se približe praksi na samom početku studija.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su bili prisutni ovom događaju, koji verujemo najavljuje dugu i uspešnu saradnju.

IMG-2168

IMG-2164

IMG-2165

IMG-3286

IMG-3282

IMG-2170