UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

thumbnail_image007

Poštovani kandidati,

Upis u prvu godinu osnovnih i integrisanih akademskih studija će se obaviti u ponedeljak, 11. jula, utorak 12. jula, sredu, 13. jula i četvrtak, 14. jula 2022. godine, a prema dinamici upisa na Arhitektonskom fakultetu.

Dolazak kandidata na fakultet, prozivanje i upis utvrđen je dinamikom upisa. Molimo vas da dođete petnaest minuta pre termina predviđenog za vašu grupu, kako bi izbegli mogućnost kašnjenja na prozivku. U zgradi je obavezno poštovanje svih mera protiv širenja zaraze koje su trenutno aktuelne.

Molimo vas da prilikom dolaska imate sa sobom sva dokumenta i uplatnice navedenim u Uputstvu za upis. ŠV-20 obrazac preuzmite sa sajta fakulteta, odštampajte dvostrano na jednom listu, popunite prema uputstvu, potpišite i pridodajte svojoj dokumentaciji.

Tokom prozivke dobićete sledeće formulare: Izjavu-ovlašćenje i saglasnost za korišćenje ličnih podataka, Ugovor o studiranju u dva primerka, Ugovor o plaćanju školarine u 2 primerka i Izjavu o statusu u pogledu finansiranja. Ove formulare i ugovore je potrebno popuniti pre upisa. Upis je moguć samo ukoliko je dokumentacija kompletna.

Uputstvo za upis, Odluku o načinu plaćanja školarine i obrazac ŠV-20, možete pogledati i preuzeti odgovarajuće PDF fajlove sa datih linkova ili sajta Fakulteta.

Skrećemo pažnju kandidatima koji su sprečeni da lično predaju svoju dokumentaciju, i izvrše upis, mogu to učiniti preko ovlašćenog lica koje mora imati odgovarajuće ovlašćenje overeno kod notara.

Još jednom vam skrećemo pažnju na poštovanje svih zaštitnih mera i potrebu da se celokupna procedura upisa obavi efikasno i na što bezbedniji način.

Komisija za sprovođenje upisa