УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

thumbnail_image007

Поштовани кандидати,

Упис у прву годину основних и интегрисаних академских студија ће се обавити у понедељак, 11. јула, уторак 12. јула, среду, 13. јула и четвртак, 14. јула 2022. године, а према динамици уписа на Архитектонском факултету.

Долазак кандидата на факултет, прозивање и упис утврђен је динамиком уписа. Молимо вас да дођете петнаест минута пре термина предвиђеног за вашу групу, како би избегли могућност кашњења на прозивку. У згради је обавезно поштовање свих мера против ширења заразе које су тренутно актуелне.

Молимо вас да приликом доласка имате са собом сва документа и уплатнице наведеним у Упутству за упис. ШВ-20 образац преузмите са сајта факултета, одштампајте двострано на једном листу, попуните према упутству, потпишите и придодајте својој документацији.

Током прозивке добићете следеће формуларе: Изјаву-овлашћење и сагласност за коришћење личних података, Уговор о студирању у два примерка, Уговор о плаћању школарине у 2 примерка и Изјаву о статусу у погледу финансирања. Ове формуларе и уговорe је потребно попунити пре уписа. Упис је могућ само уколико је документација комплетна.

Упутство за упис, Одлуку о начину плаћања школарине и образац ШВ-20, можете погледати и преузети одговарајуће ПДФ фајлове са датих линкова или сајта Факултета.

Скрећемо пажњу кандидатима који су спречени да лично предају своју документацију, и изврше упис, могу то учинити преко овлашћеног лица које мора имати одговарајуће овлашћење оверено код нотара.

Још једном вам скрећемо пажњу на поштовање свих заштитних мера и потребу да се целокупна процедура уписа обави ефикасно и на што безбеднији начин.

Комисија за спровођење уписа