УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

07_Igor Rajkovic

Аутор цртежа: Игор Рајковић

Обавештавамо студенте свих година студија, љубитеље слободоручног цртежа, о предстојећој студентској радионици која има за циљ да афирмише цртачку вештину и значај цртежа у архитектури. Назив радионице „Страх од белог папира“ појашњава циљ ове акције, да се стварањем сопственог имагинарног света, путем архитектонског апарата, цртежа и скице, победи страх од белог папира. Радионица ће се организовати у склопу изложбе „На линији архитектуре“ у организацији БАБ-а у сарадњи са Универзитетом у Београду – Архитектонским факултетом, под менторством в. проф. арх Игора Рајковића и асс. др Ане Зорић.

За учешће на радионици потребно је да студенти понесу одговарајући материјал за рад (оловке, фломастере, налив перо, папире или скиценблок). Сви заинтересовани могу послати пријаве за учешће на мејл адресу ana.zoric@arh.bg.ac.rs до суботе, 02. 07. 2022. године у 21 час.

Позивамо све заинтересоване студенте да се придруже догађају, и својим учешћем допринесу овој акцији, у недељу, 03. 07. 2022. године, у 12 часова, у галерији ЛАГ – тржни центар Галерија.