УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

fejs

Академија уметности Нови Сад организује Четврто такмичење млaдих из енглеског језика Појас и пут & Чајна дејли (China Daily) међународно такмичење из енглеског језика 21st Century Cup

КАТЕГОРИЈА:

НАЦИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА – ОТВОРЕН ПОЗИВ 21st Century Cup је такмичење из енглеског језика намењено љубитељима јавног наступа широм света које је 1996. године иницирала Чајна дејли. Такмичење млaдих из енглеског језика Појас и пут иницирано је 2019. године.

КАКО СЕ ПРИЈАВИТИ

Четврто такмичење из енглеског језика Појас и пут и Чајна дејли међународно такмичење из енглеског језика 21st Century Cup отворени су за пријаву ђака и студената српског држављанства (средње школе, факултети и академије) старости од 16 до 27 година Подносиоци пријаве треба да припреме:

1. Говор на тему As the time goes by, all things are revealed (усмено излагање без читања)
2. Трајање говора: максимално 4 минута
3. Видео снимак говора 4. Писани текст говора (500 речи)
5. Пријавни формулар Видео снимак + писани текст говора + попуњен пријавни формулар послати на: https://akademija.uns.ac.rs/21st-century-cup-application/

КРАЈЊИ РОК ЗА ПРИЈАВЕ

06. јун 2022. – Полуфинале и финале такмичења ће се одржати у августу 2022. године у Кини уколико то услови пандемије дозволе. Тачан датум ће бити накнадно објављен.