УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Unknown

РИБА стипендије за 2022/23

Подсећамо студенте да се приближава крајњи рок (петак, 29. априла 2022. у 12 часова) да се пријаве за РИБА стипендије за Део 1 и Део 2 2022/23, које ће укључивати низ нових програма у вредности од 170.000 фунти, а осмишљене су да пруже дугорочну финансијску подршку заслужним студентима.

У 2002/23, студенти ће бити у прилици да аплицирају за нову RIBA John and David Hubert Bursary (за студенте са статусом избеглице, тражиоца азила или хуманитарне заштите), ревидирана РИБА АХР стипендија (за студенте Дела 2 из домаћинстава са ниским приходима) и RIBA Goldfinger Bursary (за Део 1 студенте из недовољно заступљених група којима је потребна финансијска помоћ) ће побољшати постојеће РИБА Део 1 и Део 2 стипендије, дизајниране да обезбеде дугорочну финансијску подршку заслужним студентима.

Сваки од програма финансирања вреди до 6.000 фунти и биће исплаћена примаоцима у ратама од 1.000 фунти по семестру у току трајања њихових студијских програма.

За додатне информације о стипендијама посетите линк.

Eye Line - ликовни конкурс

Пријавите своје цртеже за годишње међународно такмичење Eye Line. 

Као и увек, траже се цртежи у две категорије – студент и практичар – које бриљантно комуницирају архитектуру, у било ком медију или комбинацији медија.

Дело мора бити произведено у року од три године до датума затварања од 23.59 (ГМТ) у петак, 6. маја 2022. Да бисте сазнали више и да бисте се регистровали, посетите веб страницу РИБА.

Приче о зградама: Разговори о наградама

Не пропустите „Приче о зградама: Разговори о наградама“,  нову (и БЕСПЛАТНУ) серију дигиталних и личних разговора уживо у којима архитекте откривају шта је потребно да се створи зграда награђена РИБА наградама.

Током 2022. године, ови разговори ће се бавити најбољим од британске архитектуре, пружајући јединствену прилику да научите шта је тачно потребно за пројектовање и извођење инспиративне и утицајне зграде. Сваки говор ће водити члан РИБА-ине групе за доделу награда, а архитекте ће представити приче иза својих награђиваних зграда, након чега ће уследити интерактивни део са питањима и одговорима.