УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Презентација немачке волонтерске организације European Heritage Volunteers

Partner Projects - Annex 2B - Logo (1)

European Heritage Volunteers (EVH) – Немачка волонтерска организација активна више од двадесет година у пољу културне баштине има за циљ да својим деловањем кроз практичне и образовне пројекте успостави везу између волонтерског рада и културне баштине. Пројекти су организовани у сарадњи са локалним партнерима, институцијама и организацијама и намењени су како професионалцима тако и аматерима који немају претходне вештине или знања у области културне баштине. Циљ пројеката је скретање пажње јавности на важност деловања и активизма у очувању, обнови и ревитализацији баштине. Кроз волонтерски рад на пројектима омогућава се умрежавање младих стручњака широм Европе, размењују се искуства, идеје и подстиче интеракција. Теме пројеката су веома разнолике као и локације на којима се одржавају а налазе се широм Европе, од Португала на западу до Јерменије на истоку и од Русије на северу до Италије на југу.

Позивају се сви заинтересовани студенти Архитектонског и Филозофског факултета да присутвују презентацији програма која ће се одржати 08.04.2022. у период од 14 до 16 часова преко платформе Teams.

Због актуелне епидемиолошке ситуације, молимо све заинтересоване студенте и студенткиње, који желе да слушају предавања, да се обавезно пријаве на следећи маил: predavanje.ehv@arh.bg.ac.rs

Више информација о пројектима можете наћи на следећем линку: https://linktr.ee/europeanheritagevolunteers