УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Аустралијско-српска привредна комора (ASCC) организује ПРВИ БЕСПЛАТАН webinar (онлајн семинар) о студијама у Аустралији

Webinar graphic (square)

Аустралијско-српска привредна комора је основана 2017. године у оквиру које је Сектор за образовање први од формираних сектора. Сектор за образовање има за циљ побољшање сарадње Аустралије и Републике Србије на пољу образовања, што је циљ који подржавају међународне дипломате из обе државе. Један од главних пројеката које је покренуо овај сектор јесте приближавање аустралијских универзитета студентима из Републике Србије и региона.

У оквиру пројекта, Сектор за образовање је остварио сарадњу са водећим универзитетима из Аустралије који су заинтересовани за остваривање веће приступачности за студенте из нашег региона. Званично покретање програма за ширу јавност остварује се кроз БЕСПЛАТАН ОНЛАЈН СЕМИНАР који ће се одржати у петак 20. августа 2021. године са почетком у 10 часова ујутру (по времену у Београду). Вебинар ће се дотаћи главних питања и недоумица која будући студенти могу имати, али нису имали прилике да добију конкретан одговор. То ће омогућити непосредан и директан приступ стручњацима за образовање два највећа аустралијска универзитета.

Универзитет Монаш у Мелбурну и Универзитет Западне Аустралије у Перту, имају веома високу репутацију широм света (налазе се на листи 100 најбољих универзитета на свету, QS Top Universities Ranking). Током вебинара, стручњаци за образовање са ова два универзитета ће представити програме и стипендије који су доступни нашим студентима. Пред крај вебинара, студенти ће имати прилику за постављање питања.

Након вебинара, учесници ће добити сав материјал са вебинара, укључујући и списак програма и стипендија, уз приступ званичном вебсајту за додатне информације. Учесници ће такође бити повезани са представницима универзитета који им могу бити од помоћи у процесу аплицирања за студије у Аустралији.

Вебинар је намењен свима који су заинтересовани за основне, мастер или докторске студије у Аустралији.

Број учесника вебинара је ограничен, због чега саветујемо да се пријавите што пре. Учешће је бесплатно за све регистроване учеснике, али неће бити могуће за оне који се не региструју. (Учесници ће имати обавезу да се региструју преко апликације Zoom уколико већ немају постојећи налог на истој).

Линк за регистрацију: https://bit.ly/asccstudyinaus

 

Аустралијско-српска привредна комора, Сектор за образовање,

уз подршку Друштва за академски развој из Београда