УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Poziv za volontiranje

Фестивал ISWiB, један од највећих студентских фестивала у југоисточној Европи, отворио је пријаве за своје волонтере који ће у периоду од 6. до 13. августа учествовати у реализацији истог. Конкурс је сачињен из два круга. Први круг је форма коју треба попунити до 11. јуна, а други круг је интервју уживо.Volonteri su podeljeni u četiri grupe:

  1. Group Guide – водичи
  2. Логистика
  3. Info&Host
  4. Media волонтери (потребно је имати свој фотоапарат).

Пре самог фестивала биће организавне радионице за све волонтере како би се упознали са својим задужењима. Предзнање и искуство није од пресудног значаја за одабир, осим за Медиа волонтере за које је потребно да знају да користе фотоапарат. Смештај није обезбеђен, тако да је неопходно да у периоду радионица и фестивала волонтери имају свој смештај у Београду.

С обзиром да је безбедност на фестивалу приоритет, услов за волонтирање је обавезна вакцинација (2 дозе до самог фестивала) или Серолошки тест (тест на антитела). Вакцинација и антитела знатно смањују ризик ширења вируса.

На званичним профилима на друштвеним мрежама налазе се додатне информације, као и искуства досадашњих волонтера који су покушали да на најбољи начин приближе волонтирање на ISWiB-у.

Међународна студентска недеља у Београду (International Student Week in Belgrade) заснива се на концепту „млади за младе”, пружајући младим људима прилику да стекну неопходно теоријско, али и практично искуство из различитих области. Значајан број, како учесника, тако и волонтера, прикључују се фестивалу сваке године и доприносе његовој реализацији својим ентузијазмом и посвећеношћу. Овогодишња тема фестивала је ментално здравље, чиме желимо да подстакнемо младе да у сваком тренутку треба да цене себе.

#IappreciateMe #CenimSebe