УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Psi-ugao-1080x1080

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду овог маја организовао је серијал бесплатних радионица под називом “Психолошки угао” током којих смо се на конструктиван и безбедан начин бавили неким важним психолошким темама – одлагањем обавеза, мотивацијом, анксиозношћу и самокритичношћу.

Наредног четвртка, 17. јуна, ЦзРК организује “Психолошки угао Q&А” – желимо да вам дамо прилику да добијете одговоре на сва питања која сте имали али нисте стигли да поставите. Радионице у оквиру серијала је водио Горан Паламаревић, сертификован терапеут, и он ће бити ту да одговори на ваша питања у четвртак, 17. јуна у 12 часова. Уколико желите да сазнате како препознати властите предности и недостатке, како разрешити дилеме, бити одговоран, ефикасан, задовољан, смирен, проактиван, како смањити анксиозност, како успешно привести студије крају и остварити личне и професионалне циљеве… придружите нам се и слободно питајте!

Своју пријаву и питања можете нам послати попуњавањем кратког упитника најкасније до 17. јуна у 9 сати ујутро.  http://skr.rs/zswN