УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Logo-MHM

Mona Hotel Management је хотелска менаџмент компанија која управља хотелима како у личном, тако и у власништву других инвеститора. Око те идеје окупља се група веома мотивисаних људи, коју данас чини велики и чврсто повезан тим са бројних запаженим пројектима и пословним успесима иза себе.

У нашем портфолију своје место до сада су нашли хотели Златибор Мона на Златибору, Мона Плаза и Арго у Београду, Јавор у Кушићима, апартмани Villa Bella у Будви, као и неколико пројеката на којима вредно радимо.

Мона Плаза је наш најновији и највећи досадашњи пројекат. Хотел је категорисан са 4 звездице и у свом саставу има 170 смештајних јединица, 2000 метара квадратхих конференцијског и изложбеног простора, као и кафе бар, ресторан, велнес И фитнесс центар. Оно што је још посебно интересантно у вези са Мона Плазом је да је на месту хотела давне 1902. године отворена прва фабрика чоколаде у Србији!

У складу са растом и развојем који нас очекује у овој години у прилици смо да студентима завршних година и апсолвентима архитектуре понудимо неплаћену стручну праксу у трајању од 3 месеца. Током тромесечне праксе биће Вам додељен ментор са којим ћете усавршавати своја знања и вештине, те стицати искуство потребно за Вашу даљу каријеру. Време рада се прилагођава студентским обавезама и договара се са ментором.

Ми се, у сектору инвестиција, бавимо изградњом, реконструкцијом и одржавањем хотела. Ваше усавршавање биће усмерено превасходно на менаџмент у архитектури.  Поврх тога радићете како  на плановима за реновирање тако и плановима за уређење ентеријера.

Заинтересовани студенти могу да пошаљу своју пријаву на katarina.mitic@monaplaza.com најкасније до 23. 04. 2021.

Започните своју каријеру са срдачним и посвећеним тимом!