УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Outlook-11ni25ij

Онлајн студентски сајам: упознајте француске универзитете одржаће се у среду 17. фебруара 2021. од 10:00 до 18:00 часова на платформи www.studentskisajam.rs. Овај сајам је плод сарадње са Цампус Франце, француском агенцијом која се бави промоцијом француског високог школства, мобилношћу и пријемом иностраних студената и одржава се у оквиру традиционалне манифестације Tournée des Balkans која је почела у Софији новембра 2020. а завршава се у Београду.

 

Сајам ће окупити представнике француских универзитета и престижних школа попут Sciences-PO, Ecole Polytechnique, INSA iz Liona, EDHEC-a, SKEMA Business School, Grenoble Ecole de management, Univerziteta Lion 1, Univerziteta Tuluz 2, Univerziteta u Ruanu, Bordou, Monpeljeu, Poatjeu, filmske škole EICAR, mreže državnih biznis škola IAE, Instituta Vatel Pol Bokiz za hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomiju, Institut Mines Télécom za rudarstvo i telekomunikacije, IMT Atlantique, Ecole des Mines de Nancy i бројне друге школе као и предстаvnike Fondacije Tempus Erazmus + i руководиоце франкофоних студијских програма у Србији и на Балкану.

 

Студенти и средњошколци као и њихови родитељи моћи ће да присуствују wебинарима и непосредно ступају у контакт са представницима француских високшколских установа.

 

Искористите овај незаобилазан догађај како бисте се добро припремили за универзитетску 2021-2022. годину. #RendezVousEnFrance ️

 

Бесплатна регистрација

unnamed ww