УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Protokol photo by Dusica Pasic

аутор Душица Пашић

Улазак у зграду техничких факултета ће бити организован из Булевара краља Александра, као и из Рузвелтове улице, на бочном улазу, са паркинга. Кандидати су подељени у групе, према салама у којима полажу пријемни испит и сходно томе, испред одговарајућег улаза. Распоред група за улазак по салама је приказан у прилогу ове објаве.

Кандидати се окупљају на предвиђеном месту за улазак у зграду, најкасније до 10 сати. У 10 сати почиње прозивање кандидата према списку сале у којој полажу пријемни испит. У зграду могу ући искључиво кандидати који су пријављени за полагање пријемног испита и поседују потписана и валидна документа за полагање пријемног испита. Препоручујемо кандидатима да на полагање дођу сами како се испред улаза у зграду не би правила непотребна гужва и како би могла да се поштује соицијална дистанца.

Кандидат по позиву прилази дежурном на улазу у зграду. Дежурни врши идентификацију кандидата и преузима од кандидата потписан пријавни лист и потписану сагласност. Дежурни парафом оверава пропусницу за полагање пријемног испита. Након тога, кандидат без задржавања иде испред сале у коју је распоређен, где чека да се сала отвори. Дежурни испред сале проверава пропусницу и упућује кандидата на место у сали где ће полагати пријемни испит.

Кандидати су дужни да поштују овај протокол и све инструкције које добију од дежурних лица. Кандидат се не сме кретати ван предвиђених путања које су назначене на мапи факултета. Кандидат мора, чим заврши пријемни испит, у најкраћем могућем року да напусти зграду. Кандидати су дужни да у сваком тренутку поштују мере за спречавање ширења заразе Covid-19 и да обавезно користе заштитне маске и рукавице у затвореном простору, као и да одржавају дистанцу од мин 1,5 метара од других особа. Кандидати без заштитне опреме неће моћи да полажу пријемни испит.

Позиције улаза I спрат II спрат III спрат

ПРИЈЕМНИ ИСПИТ