УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Image

У циљу развоја предузетничког духа и омогућавања успешног креирања и трансфера иновација из академије у привреду, креира и су иновативни алати за пружање подршке студентима, наставницима и истраживачима у процесу индентификације, развоја, и комерцијализације пословних прилика.

Алати намењени самопроцени, развоју, и разради пословних прилика су доступни на отвореној, вишејезичној веб платформи (BOSS платформи), и употпуњени су разноврсним едукативним материјалом доступним у видео и пдф формату.

Коришћење алата и материјала је бесплатно, а доступни су на српском, енглеском, италијанском, и француском језику.

Како бисте почели са радом, неопходно је да се региструјете на платформи доступној на https://bossplatform.rect.bg.ac.rs/.

За све додатне информације, као и организацију консултација и радионица за развој пословних прилика се можете обратити тиму Центра за трансфер технологије Универзитета у Београду, на е-мејл ctt@rect.bg.ac.rs

BOSS платформа је развијена од стране Универзитета у Београду, Универзитета у Лијежу, и МЕТА Групе у оквиру пројекта “Business Opportunity Support System upgrade for strengthening European innovation ecosystem” који се финансира кроз Еразмус + програм Европске уније. Вишеинформација о самом пројекту можете пронаћи на http://www.boss.rect.bg.ac.rs/.