УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

kadar da budem kadarFInal-page-001

Београд, 18. 11. 2019. – Универзитет у Београду – Центар за развој каријере са задовољством позива студенте завршних година и дипломиране студенте да се пријаве за учешће у програму KАДАР ДА БУДЕМ KАДАР, који ће се реализовати у периоду од 9. до 13. децембра 2019. године.

 

Уколико студирате или сте недавно дипломирали на Универзитету у Београду, нисте до сада били у прилици, а јако бисте желели да унапредите вештине неопходне за наредне каријерне кораке и успешну транзицију у свет рада, ово је програм за вас!

 

Шеснаести циклус програма обухватиће тренинге неких од најзначајнијих вештина као што су: комуникационе вештине, презентационе вештине, управљање временом, лични бренд и тимски рад.

 

Студенте ће током недељу дана вештинама учити стручњаци из области управљања људским ресурсима компанија, Delhaize Serbia, GI group, DHL International као и независни тренери из области развоја кадрова. Реализацију овог циклуса програма подржала је компанија Nestle Adriatic S.

 

Циљ програма “Kадар да будем кадар” је унапређење вештина младих дипломаца и студената који желе да побољшају своје шансе на тржишту рада, помоћ у ефикаснијем прилагођавању променама које се дешавају у свету модерног пословања као и развијање проактивног става према личној и професионалној будућности. Од 2010. године, од када се програм реализује учествовало преко 450 полазника и 60 предавача и тренера.

 

Позивају се студенти да искористе прилику за учење, усавршавање, умрежавање и још многа тога!

 

Пријављивање се врши путем електронског формулара који се налази на сајту Центра: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/kadar-da-budem-kadar

 

Позив за пријављивање отворен је до 4. децембра 2019. године. Број места је ограничен а пријава неопходна.