УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Центар за развој каријере и цаветовање студената Универзитета у Београду организује за студенте свих факултета у саставу Универзитета у Београду онлајн курс под називом Вештине управљања каријером.

Овај курс је конципирао тим Центра за развој каријере и саветовање студентата Универзитета у Београду, и успешно се реализује у “живој” и онлајн форми од 2015. године. Састоји се од различитих вежби, видео и аудио материјала, задатака, ресурса за читање, који заједно чине јединствени пакет чији је основни циљ да студенте оспособи за управљање каријером, припреми за укључивање у тржиште рада и пружи подршку у преузимању активне улоге у будућем каријерном развоју. Курс траје пет недеља и осмишљен је тако да студенти могу да му приступају када и где њима одговара.

Који су моји квалитети? Како видим своју каријеру? Које опције ми стоје на располагању? Како се постављају каријерни циљеви? Како и где могу да тражим посао? Како да се успешно представим послодавцу?

Ако су ово нека од питања која постављате себи, одговор можете добити на онлајн курсу Вештине управљања каријером. Почетак курсе је планиран за прву недељу јуна, а пријава је могућа до краја друге недеље од почетка курса на страници www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk.