УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Обавештење

Студијска целина:
Статика архитектонских конструкција 1

Предмети:
ИАСА-12070 – Механика и отпорност материјала

Обавештавају се студенти I године Интегрисаних академских студија да предавања из предмета Механика и отпорност материјала почињу у понедељак, 18. фебруара 2019. године (прва два часа предавања у Сали 254 од 9.15-11.00х, а трећи час, на коме се израђују задаци који одговарају задатим домаћим задацима, у амфитеатру од 14.15-15.00).

Консултације, на које се доноси урађен домаћи задатак, почињу у понедељак, 25. фебруара 2018. године. Консултације ће се одвијати у кабинету 346, од 15.00-16.30х (распоред за консултације по групама ће бити истакнут на табли преко пута кабинета 346).

Домаће задатке радити према задатим Подацима за вежбе/домаће (Арх.Портал), на листовима папира А3 формата (са исписаним називом предмета, презименом, именом и бројем индекса, као и бројем домаћег задатка у горњем десном углу).

При изради задатака користити графитну оловку, гумицу, два лењира, шестар, угломер и калкулатор са тригонометријским функцијама.

Урађене домаће задатке смештати у картонску фасциклу А4 формата, на коју је са спољне стране залепљен лист „Механика ИАСА – Печат“ (Арх.Портал). Угледни примери који одговарају задатим домаћим задацима дати су у Практикуму из Механике и отпорности материјала (Арх.Портал).

Напомена: На Арх. Порталу можете преузети све документе везане за предмет Механика и отпорност материјала (при претраживању Портала потребно је укуцати број и назив предмета).

Из кабинета за Механику и отпорност материјала
Доц. др Александра Ненадовић