УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Smart_City_Festival_2018_thumb

Smart_City_Festival_2018_logo

Дигитална трансформација градова
Дом омладине Београд, 19-21. октобар 2018.

https://www.festival.smartcity.education/

Позивамо Вас да нам се придружите и активно учествујете на Smart City фестивалу 2018 (#SCF2018) који ће се одржати од 19. до 21. октобра 2018. године у Дому омладине Београда на коме ће архитекте, урбанисти, стручњаци из области ИоТ, ИТ, одрживе мобилности, водећи представници српске стартап сцене и др. говорити о бројним изазовима дигиталне трансформације градова и урбаним иновацијама.

Smart City фестивал 2018 је пројекат Smart City Education иницијативе и Friedrich Naumann фондације за слободу (The Friedrich Naumann Foundation for Freedom) који ће током три дана интерактивног програма окупити око 2000 посетилаца и преко 80 водећих актера на пољу урбаног развоја, технологије, политике, академије и бизниса из целог региона и света.

Првог дана Фестивала, о својој доброј пракси говориће градске архитекте и урбанисти из десетак градова света, међу којима су Беч, Праг, Берлин, Трикала, Тел Авив, Јоханесбург, Мексико Сити, Лондон, Љубљана и Загреб, као и градови и општине Србије.

У суботу 20. октобра 2018. године водеће ИТ компаније из региона ће приказати како бизниси у Србији могу искористити трендове у дигитализацији, ИоТ технологију, долазећу 5Г мрежу и аутоматизацију пословања, док ће се последњег дана Фестивала говорити о значају урбаних иновација за заједницу и породице.

Позивамо вас да се пријавите онлине већ данас и тиме осигурате своје место на Smart City фестивалу 2018.

Учешће на свим програмима Фестивала је бесплатно.

ПРОГРАМ SMART CITY ФЕСТИВАЛА 2018

Smart_City_Festival_2018_poster