УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

2018_Make-Tech-Alliance-with-Data-Science

BEST-Beograd_logo250x110

BEST међународни академски семинари се организују широм Европе, а за циљ имају унапређење студената из области технологије и инжењерства. Удружење студената технике Европе – BEST Београд организује овакав међународни семинар од 12. до 21. јула 2018. године већ 15. пут заредом, ове године под називом “Make Tech Alliance with Data Science”, а посетиће га студенти из 13 европских земаља. Innovation in Data Science Day одржаће се у склопу семинара, али ће бити отворен и за домаће студенте.

Пројекат је намењен студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета широм Европе. Циљ предавања ће бити да учесници науче шта је Data Science, где се све може применити, како изгледа посао Data Scientist-а као и како изгледа бизнис аспект овог занимања. На основу стеченог знања, полазници ће као завршни испит радити студију случаја који би представљао реалан проблем са којим се компаније сусрећу и који би обухватао све области обрађене на предавањима. Ово је одлична прилика да полазници покажу своју креативност и стечено знање током семинара.

Циљ је између осталог и ширење свести о овом новом занимању које ће у скоријој будућности бити једно од најзаступљенијих и најтраженијих занимања. Оно што је новитет ове године јесте то што ће један дан бити посвећен Data Science-у и биће отвореног типа за све студенте који имају жељу да унапреде своје основе о Data Science-у.

Овим путем позивамо све студенте који су заинтересовани у области IT-ја и програмирања да присуствују данима отворених врата и подигну своје знање на виши ниво. Усавршите вештине из области Data Science-а и добијте прилику за праксу или посао!


Повезани текстови:
Сајам послова: JobFair16
Београдски дани инжењера – ЕБЕЦ Београд 2016.
Сајам послова: JobFair 15
Семинар дизајна и брендирања: BEST Design Week (01. – 07. јун 2014)


Сва предавања одржаваће се на енглеском језику због иностраних учесника. Заједно са нашим студентима, инострани учесници из 13 европских земаља имаће прилику прошире своје знање као и да се упознају међусобно и друже.

Савршена прилика да на један занимљив начин унапредите своје вештине и добијете могућност за посао или праксу.

Пријави се путем форме: https://goo.gl/forms/eu4tJq5cxXz2N2at1
Више информација можете наћи на сајту: http://course.best.rs
Распоред дешавања можете погледати овде.